Velkommen

Velkommen til hjemmesiden, for det store jydske foreningssamarbejde, Khypris År 1 – Rerun.

Det originale Khypris – År 1, blev afholdt som et foreningssamarbejde mellem TRoA og Einherjerne i 2012 og vi har tænkt os at støve det gamle koncept af og lave det, man i Hollywood så populært kalder et remake eller rerun, nemlig en genindspilning, om I vil, af det gamle scenarie.

Når vi siger rerun, mener vi nærmere bestemt, at vi tager det gamle koncept og laver et nyt scenarie, der bruger samme oplæg, som det originale Khypris År 1 gjorde. Der vil selvfølgelig blive påført nye ideer og en masse nye deltagere i nye roller. Tavlen er altså visket ren, og byen Khypris står klar ét år efter dens opførelse. Vil du være med til at skabe en ny historie?

I så fald så gør dig klar til at besøge den anarkistiske og lovløse Warhammer by, Khypris, hvor forskellige kulturer bor side om side i en heksekedel af uenigheder og konflikter. Den Glemte Legion og Einherjerne, støttet af TRoA byder indenfor til et kulturbaserede konflikt scenarie, hvor junglelov, løse knive, anarki og uretfærdighed hersker … Velkommen til Khypris!!


 

Kontakt

Arrangørerne kan kontaktes på følgende mail: mail@khypris.dk

Kun aftaler indgået på denne mail er gyldige. Hyggesnak med arrangører og Facebook beskeder er ikke aftaler eller godkendelse af koncepter.

Vi holder hårdt på dette, da vi gerne vil have samlet alt info ét sted, hvor alle arrangører har adgang til det.

Vi takker på forhånd.