Vende(r)punktet

Gro Frodesdatter, voksen – Ea Høegh Riis Sundmark
Gro Frodesdatter er en smilende og venlig udskænker på ølstuen “Vendepunktet”. Hun tror på at der er en plads til alle i verden og i ølstuen, men også at man skal opføre sig ordentligt for at få den plads. Hun pusler om sin lille have og sysler med kryddersnapse til venner og familie.

Torstein Kåre Frodessøn, voksen – Laurids Nielsen
Torstein Kåre Frodessøn, er ældste søn af Frode fra ølstuen ‘Vendepunktet’, og vil oftest være at finde her. Han er involveret i lillebroderens røgeri og salg herfra. Han er kendt som Torsten Fiskeøje. Det siges at han kan se med fiskenes øjne, da han sejler i tåge, og aldrig er kommet hjem fra havet med en tom kurv. Han passer hovedsageligt sig selv, og sin familie. Han har en søn, Eirik Njord Torsteinssøn, hvis mor døde af feberen for år tilbage

Eirik Njord Torsteinssøn, barn – Martin Nielsen
Eirik er en glad dreng, der har en åben tilgang til alt og alle. Han er enebarn af fiskeren Torstein Kåre Frodessøn. Hans mor Aslaug døde af feberen for år tilbage en kold vintermorgen. Han er at finde omkring Vende(r)punktet, hvor han går til hånde med familiens aktiviteter. Han er dog ofte på egne ben rundt i byen, og er ikke bleg for lige at give en hånd med, eller løbe et bud.

Thyra, gammel – Anny Elisabeth Høegh Nielsen
Enke efter Frode Halfdan Tormodssøn. Rolig, til tider nærmest asocial, men venlig overfor kroens gæster. Familien betyder alt. Kroen kommer lige efter.

Øyvind Frodessøn, voksen – Kristen Zepeda-Riis
Yngste søn af Frode Halfdan Tormodsson og Thyra. Beskæftiger sig primært ved at drive et røgeri sammen med sin ældre bror.

Martin, barn – Martin Zepeda-Riis
Søn af Øyvind Frodessøn