Ravnereden

Asta Ulfsdatter, ung – Hanne Rasmussen
En livsglad ung kvinde, der nyder livet i fulde drag. Hun elsker sit arbejde i kroen og elsker den glæde og varme der er der. Man finder hende ofte med noget i hænderne, hvis ikke håndarbejde, så en fløjte. Hun har ingen familie i byen så vidt hun ved.

 

Kvaser, voksen – Martin N. Straarup
Kvaser, arbejder i kroen “Ravnereden”, også bedre kendt som “Mors Ølstue”. Han er en af Ranulv sægtens trælle og bliver ofte kostet rundt af slægtens medlemmer.

Mors Friulv, voksen – Rasmus B. Frederiksen
Mors er kendt fra Mors ølstue som han bestyrer, han ses oftest med et smil på læben, og med en god historie lige på tungen. Han er tidligere træl af Ranulv æten men blev fritstillet efter at have reddet, det daværende overhoved, Thors liv under en slåskamp.

Harald Roaldson, ung – Christian Mathias Eghave Jakobsen
Harald Roaldson er mit navn. Jeg kommer fra en huskarl familie, som har beskytte Ranulv familien igennem tiden. I krigen mistede jeg min far, mine 2 brødre og kort efter min mor af sorg. Da mine brødre døde i kamp blev jeg taget fra slagmarken og blev sat på sidelinjen. Efter Krigen har jeg hjulpet til i kroen samt solgt mange af de ting som min familie har “organiseret” igennem tiden, men jeg har aldrig glemt tiden som huskarl.

Ravn Thorkild, voksen – Anders Lysgaard-Hansen
Ravn er kaptajn på et af Ranulvs drageskibe, og er netop på vej hjem, til en by der er svær at kende.

Hilda Vagruna, voksen – Camilla Lysgaard Hansen
Jæger og sømand. Hun er netop på vej hjem fra togt med Ravn Thorkild

Bjorn Ulfson, voksen – Tommy Achton Tolstrup Nielsen
En mand der grundet skam over sin faders forbrydelser, havde søgt hyrer på et plyndrings skibe for 15 år siden. ingen har hørt fra dem siden.Faderens skam kom efter han havde plyndret sine egne skibs kammerater, efter et plyndringstogt.

Marius Gunther (Josiah), ung – Johan Bisgaard Eskildsen
Marius Gunther (Josiah) er en tidlig Luteraner, og er imod den katolske kirke. Han har både fjender hos venderne og de kristne. Han bor hos Ranulv ætten fordi ingen andre ville have ham, og hans kætteriske holdninger.