Od-Kjar

Groa Od-Kjar, ung – Christina Grønlykke
Groa Od-Kjar er datter af “Od den uduelige”. Groa troede hun skulle træde i moderens fodspor som vølv. Men hun blev aldrig opært og efter at skoven åd hendes mor i et fejlslået ritual, ryster hun i underhoserne af skræk over de gamle guders vrede. Hun har søgt tilflugt både i den kristne dåb og i snaps – begge har været som at tisse i bukserne for varme!

Saga Od-Kjar, ung – Jeanett Greve
Saga er den lidt naïve lillesøster. Der skal ikke så meget til at overbevise hende om at selv den dårligeste ide er temmelig god. Hun er dog rimelig okay til kort og terninger, hvilket har hjulpet lidt, efter at udsigten til at blive vølv som hendes moder fik en brat afslutning.

Ergi Od-Kjar, ung – Steen Bach Hansen
Uduelig musikant der spiller højere jo fylder han bliver. Mangel på sund fornuft og masser af eventyrlyst gør at han ofte kommer i problemer.

Gydja Od-Kjaer, ung – Thilde Maj Holgersen
Arbejder på kroen eller hvor der nu er brug for hende i byen. Hun har mod på alle opgaver om end løsningen til tider bliver lidt alternativ. Men så koster det til gengæld ikke meget . Lige som sine søskende er hun også en fremragende musikant… eller hun har i hvert fald nogle instrumenter og så kan man jo altid betale dem for at holde op med at spille. Gydja kan også læse i runer