Brødrene Hviid

Geir Pjod’ra, voksen – Peter Steen Nielsen
Brødrene Hvids spilleman – der høres tit en stille sang fra ham i de sene natte timer, eller en “dans-på-bordet-sang” hele byen kan høre, ja Geir er altid klar på en sang og en flaske “hvad-vi-nu-har”

Torstein Stenspil Hvid, voksen – Martin Hansen Hollænder
Torstein har aldrig gjort meget væsen af sig og han er hvis heller ikke kendt for at være en hurtigste hare i skoven. Der er dog en ting han er god til, det er hugge brænde, slå på tæven og drikke. Det lader til at være nok hos Brødrene Hvid….

Huggi Hvid, voksen – Martin Lytje
Baseret på Huggis historier har han oplevet virkeligt meget igemmen sine rejser på den Hvide basalisk.

Petko Hvid, ung – Kåre Vestergård Thomsen
Petko snakker IKKE om sin tid ombord på drageskibet, Den Hvide Baselisk, måske medmindre han har fået et par glas mjød. Petko er arbejdsmanden i blandt Brødrene Hvid, og er hovedsagelig skyld i Brødrene Hvids bolig ikke er en total ruin.

Thorvald Hvid, voksen – Rune Vestergård Thomsen
Thorvald Hvid er en del af Brødren hvid og er glad for at drikke. Men han taler også meget om hvor fantastiske bier er og at bier kan skabe nogle ting som nærmest er magiske, som kan få liv til at blomstre alle steder. Han er også kendt for at være god til at finde vej og vise vej udenfor byen. Han har en gang for længe siden været gift, men det taler han aldrig om.