Ætten Ranulv

Verdana Ranulv, ung – Pernille Nielsen
Verdana var altid den krigeriske datter i flokken. Hun ville altid være med i kampen frem for at lave fletninger eller lege med dukker. Hun var altid den første der kom hjem med blodige nævner og pralede at hun havde forsvaret Ranulvs ære, til megen bekymring for hendes moder, Sif Ranulv. Verdana ser meget op til sin onkel, Tyr Ranulv, og drømmer i alt hemmelighed om at blive ligesom ham, nej, overgå ham og alle huskarlene i Ranulv Æten og blive den nye erobrer.

Elena Ranulv af Yndlinge Æten, voksen – Marianne Aagaard Bjørnsholm
Elena er svigerinde til Tyr og Sif Ranulv, med ægteskab gennem den nu afdøde Bløde Balder Ranulv og VAR gravid med hans barn. Der har gået mange rygter gennem årene om Elena, nogle af rygterne siger hun er en stærkt medie der kan kommunikere med skovens ånder. Andre siger at hun har solgt sin sjæl til mørke kræfter. Men mange er enige om, at hun har givet en nær del af sig selv til skoven, for at opnå hendes evner. Og ve den som ikke anerkender den klarhed skoven har skænket hende. Efter de kristnes indtog, har Elena set sig nødsaget til at gøre sine beskæftigelser i det skjulte; i ly af skoven og natten.

Tyr Ranulv, middelaldrene – Lars Meldahl
Tyr Ranulv er bror til Ranulv slægtens tidligere leder Thor. Tyr er en snug ræv og klygdig kriger på slagmarken og på trods af sin alder, er hans evner ikke falmet med tiden. Han har altid været den første i båden og den første på slagmarken. Efter krigen med de kristne har Tyr agerede som rådgiver for Ranulv slægtens næste overhoved, Magni Ranulv. Tyr har været en uundværlig støtte for Magni og Ranulvslægten skylder meget af deres nuværende storhed til Tyr. Onde tunger siger Tyr en blodtørstig mand som hungre efter ’de gode gamle dage’ med kamp og blod. Dette skinner især igennem når Tyr har fået lidt for meget at drikke, og når Tyr er sådan, frygtes det at han med den mindste undskyldning kunne han finde på at starte et slagsmål, måske endda med døden til følge.

Magni Ranulv, ung – Dennis Sallingboe Persson-Tryggedsson
Magni er Ranulv familiens overhoved. Han er den ældste søn efter sin afdøde far fra krigen. Men burde det ikke have været hans onkel der tog over i stedet? Det imperium som hans fader havde fået bygget, står nu til at falde sammen rundt om ørene på den uerfaren og pressede Magni.

Modi Ranulv, barn – Lasse Buchholz Jensen
Anden søn af Sif og Thor Ranulv.

Urd Ranulv, barn – Simone Buchholz Jensen
Datter til Sif og Thor Ranulv, enægget tvilling til Skrud

Skrud Ranulv, barn – Nadia Buchholz Jensen
Datter af Sif og Thor Ranulv tvilling til Urd Ranulv

Sif Ranulv, voksen – Kirstine Buchholz Jensen
Sif Ranulv af tidligere Ravnunge Ætten, søster til Ravnunge Tue er kendt som en stolt og ærekær kvinde af Ranulv Ætten. Selvom hun ikke har Ranulv blod i årene, bære hun stadig Ranulvs idealerne som en æreskappe. Hun har stået støt hos Thors side og har båret ham mange børn. De seneste børn hun har båret er tvillingepiger, rygtet siger at vølven og skoven har haft en finger med i spillet, og at disse piger har ukendte egenskaber. Efter Thors bortgang har Sif søgt megen trøst ved Tyrs Ranulvs side, måske endda lidt for meget..?

Toke Einarsøn, voksen – Michael Mørk Jensen
Toke Einarsøn drog i krig, som en mangeårig trofast støtte for Ranulv æten og dens overhoved Thor. Han var en af de få der vendte tilbage, bærende familiens sværd, som han sørgmodigt overdrog til Thor’s søn. Toke bestyrer Sisha teltet, sammen med sin søster.