Ætten Lindfæ

Orm Lindfæ den Ældre, voksen – Allan Andersen
Orm den Ældre af Lindfæ er Ældste i slægten. Han står tidligt op og tilbereder en sund kost af Flæsk og æg til byens folk. Orm er ved at blive lidt gammel men det forhindrer ham ikke i at udtale sig om alt hvad der er godt og især skidt i forhold til gamle dage. Han er venlig overfor Vendere og også overfor stormænd. Især hvis skik og gæstfrihed overholdes.

Alva, voksen – Sanne Slot Jespersen
Alva er en af dem man typisk overser. En kedelig træl, med hang til lidt for stor kæft og øre for sladder. Hun har det med at slippe afsted med lidt for meget, og ingen er helt sikker på hvorfor hun ikke for længst har fået skåret tungen ud. Der er mange bedre skæbner end at være træl, og hun er selvfølgelig på udkig efter én af dem, hvis hun kan komme afsted med det med livet i behold- for når man trods alt er vant til lidt tæsk hver dag, så er trællelivet jo ikke det værste, man kunne jo f.eks. være kristen!

Rod Lindfæ, voksen – Martin Duus Hjellnes
Rod er den yngste bror af lindfæ familien. Han står for morgenmad til byens borger sammefn med sin ældre bror (orm). Han er kendt for at deltage aktivt i hans brors beslutninger og vejleder ham ofte i hvordan han skal føre sig i offentligheden.