Sølverstierne

Elin Sølverstierne, ung – Maya Bindesbøl Hindsberg
Elin er den ene halvdel af det tvillingepar der leder den gamle og stolte slægt Sølverstierne. Men lederskabets tunge å vejer tungt på den unge piges skuldre da hun er fast besluttet på at sætte sin slægt og dennes behov før sine egne. Det er derfor også slægten der er det ømme punkt og som kan sætte følelserne i kog. Både hvis slægten bliver truet men også hvis slægten selv er dum at høre på. Ingen skal jo drille hendes familie, ud over hende selv altså.

Stridbjørn ‘den Tapre’ Godtfredssøn, middelaldrende – Jon Kirkegaard Horsleben
Stridbjørn er en livstræt, storskrydende mand, der ikke sætter sit eget lys under en skæppe. Han forsøger at sørge for Sølverstiernernes sikkerhed, men det synes en umulig opgave uden hirdfolk. Han har hang til alkohol, og onde tunger siger at han drikker mere og mere for at skjule smerterne fra sine mange skader og sin bitterhed over den skæbne livet har givet ham.

Ester (Sølverstierne, bastard uden officielt efternavn.), voksen – Sofie Bohart Andersen
Ester er tjener for slægten Sølverstierne. Nærmere bestemt slægtens to overhoveder. Hun er en hårdtarbejdende kvinde, der arbejder hårdt for den familie hun tjener. Udadtil er hun den perfekte tjener, men der gemmer sig en stolthed i hende, der somme tider gør at hun taler når hun bør tie og bøje nakken.

Johanna Lehmann, voksen – Marieke Storck
Johanna stammer oprindeligt fra Kejseriget. Hun sluttede sig til Sølverstierne slægten sammen med Stridbjørn efter at han frelste hendes liv. Nu er hun Stridbjørns væbner og hun er stærk i troen.

Elena Sølverstierne, ung – Line Sadolin
Elena er den anden af de to tvillinger, der leder slægten Sølverstierne. Hun er meget dedikreret til sin slægt og ønsker at sikre dennes placering og status mest muligt, hvilke også er hvorfor hun har indgået ægteskab med Stridbjørn Godtfredssøn. Elena er en charmerende, men temperamentsfuld pige, der modsat hendes logiske tvilling, lader følelser og mavefornemmelsen styre hvilke retning hun ønsker at lede slægten.