Rosenvinge

Matthæus Bålmand, middelaldrende – Claus Blok Nyfjord
Matthæus er en af de få gamle hunde der er overlevet, takket være hans taktiske evener og hans kolde hovede, hvilket også er hans støtste styrke, til at analyser en kampplads og finde sejren med størst effekt, og “alle” hirdsmænd ved at man ikke krydser ham for sjov og var en dem der stod ved bordet da stormænden planlagde, de store slag på korstoget.

Asla Thorgeir, voksen – Stine Hohwü Kæstel Sørensen
Asla er en af de sidste overlevende familiemedlemmer i den engang så stolte stormandsslægt Thorgeir. Hun er just hjemsendt fra kloster pga. dårlig opførsel, ingen vil dog nærmere ind på hvad hun har gjort og Asla har mange forskellige forklaringer. Hun har budt sig midlertidigt til som hirdsmand og rådgiver hos Stormand Marcus Rosenvinge og håber på at navnet Thorgeir vil føre hende videre.

Sara Rosenvinge, ung – Christina Hammer Sievertsen
Da familien splittede valgte Sara at følge Marcus, da hun er Rosenvinge af blod og navn. Sara har sin tro og er tæt knyttet til den, da hun har brug for retningslinjer i sit liv – men man er vel 17 år gammel, så når Marcus og Erik kigger væk, er det ikke udelukket at hun sender blikke til mændene på kroen. Det hænder også at hun sniger sig ud for at gå på kro med Astrid, som hun stadig føler et bånd med. Hun er dog “nok se, ikke røre”-typen der, til forskel fra Astrid, pludselig har travlt med at komme hjem når flirten bliver for alvorlig. Hun er en drømmer, der håber at prinsen på den hvide hest en dag kommer.

Bjørg Eriksdatter, ung – Caroline Mikkelsen
Forældre døde under korstoget og rosenvingerne har taget mig ind i deres fanilie. 21 år og hedder Bjørg.

Marcus Rosenvinge, voksen – Joachim Báez Garrido Olesen
Marcus Rosenvinge er i start 30. Tidligere politisk liaison mellem Krondahl familien og dens relationer. Han har altid mere været en ven af folket, end af de andre stormænd. God våbenhåndtering og kamp færdigheder Kristligt troende. Han er charmerende, romantiker, snu og har en gave for, at snakke sig til hvad han vil have. Efter hans søsters død, ændre hans personlighed sig, fra at være en kærlig mand, som er kendt for at være ven af folket. Til at alt den anger, vrede, sorger, etc. Som han har gemt væk inde i sig selv, bliver manifesteret i hans nye opførelse.

Jarek Bogumil, voksen – Rasmus Fulling Tarp
Er nyeligt hjemvendt til dalen efter han tog på togt for flere år siden. Arbejder som hirdsmand for rosenvinge familien. Tidligere var han en ret kompetent vender, men er nu meget intreseret i det der kristendom selvom han ikke helt forstår det.

Liv Eriksdatter, ung – Mette Hald Hegelund
Da korstoget ramte Arkona mistet hun alle familiemedlemmer på nær sin kære søster. Hun er blevet ansat som tjenestepige hos Rosenvinge familien. Dyr betyder meget for hende og hun var bl.a. med til at passe og pleje fårene på deres forældrenes gård.