Krondahl

William Krondahl, voksen – Jacob Emil Rosenvinge Nellemann
William har levet livet som 4. søn, og derfor var der ikke de store forventninger til ham. Han brugte en del af sin ungdom på kroerne og nød både øl og kvinderne. William har været på mange rejser rundt i landet i forbindelse med handelsaftaler for hans fars transport forretninger.

Janus, ung – Rasmus Nortov
Tjener og undersat af William Krondahl. Lever af at tjene sin herre, sørge får han har det sjovt med hans gøglerier. “Kun vinderen og kujonen overlever”

Sólvi Thorgeir-Krondahl, ung – Heidi Hauge Jensen
Sólvi var den fromme, godtroende og kristne stormandsfrøken som levede i sin egen lille idylliske verden. Hun blev lykkeligt gift med den hæderlige tredje søn Peder, fra slægten Krondahl. Skæbnen ville, at Peder overtog titlen som stormand, og Sólvi blev stormandsfrue. Peder døde dog i et blodigt slag om byen Arkona, og efterlod sig en nyfødt søn og arving. Siden den skæbnesvangre dag, er den lille Sólvi blevet en ambitiøs kvinde, med ét mål for hende og hendes søns fremtid.

Astrid Krondahl, ung – Louise Nørregaard Hoad Nielsen
Astrid har levet et nemt og trygt liv i Dalen, og har opført sig som hvilken som helst anden frøken indtil nu. Hun følger næsten blindt sin storebrors styre, men barndommens tåge løfter sig jo mere de er i Arkona, og hun finder hans fritidsaktiviteter højst interessante. Hvis William kan være en Stormand og samtidig begå sig som en kåd staldknægt, så kan Astrid også.

Hannah Ravn, voksen – Anja Mia Schøn Nielsen
Hannah er hofdame til Krondahls yngste datter. Hun er en loyal, pligtopfyldende og hjælpsom kvinde. Ligeledes er hun nysgerrig, men stædig og forholdsvist urtekyndig, for at kunne hjælpe hendes frue. Hun følger i hendes mors fodspor og har været hos familien Krondahl siden hun blev født.

Dagmar Krondahl, gammel – Louise Locher Vinsten
Dagmar Krondahl er familiens ældste medlem og søster til afdøde stormand Viktor Krondahl. Hun har aldrig selv fået nogle børn, og har i stedet viet sit liv til familien og sin brors børn. Hun er en meget bestemt ældre dame, der ikke er bange for at sige sin mening, og vil gøre meget for at beskytte familien.

Johannes Søfelt, voksen – Eli Nygaard Andersen
Johannes er Hirdmand af Krondahl, og er i bund og grund en god mand. Han har dog noget af et temperament og en kort lunte, hvilket oftest viser sig når han taber i spil og udfordringer. han elsker dog stadig at spille spil og udfordre folk til hvad end det skulle være for at kunne vise hvor god han er. Nøgleord: praler/blærerøv, gnaven, stolt, længsel efter kærlighed, temperamentsfuld, kort lunte, følelserne på ærmet.