Hvitre

Ask Hvitre, ung – Jonathan Josva Schou
Ask er den yngste søn af en tidligere ætlingeslægt og er nu lillebror til det nye overhoved af Stormandsslægten Hvitre. Som den yngre bror har han haft ansvar for togterne mod Dalen, hvor han har skaffet sig et navn. Han er loyal og ærekær men betragter også sig selv som en mand af folket og er generelt meget imødekommende og ekstrovert, hvis han kan lide dig eller vil have, at du kan lide ham. Han kæmper meget med dualiteten mellem sin loyalitet til sin brors forræderi og sit behov for at folk holder af ham.

Ravn Stormblod Hvitre, voksen – Mathias Rytter Hansen
Ravn er Vender, og ifølge sig selv en opportunist. Derfor greb han chancen til at gifte sig ind i stormandsslægt da han fik den. Ravn Stormblod havde ressourcer og Lyria Hvitre havde navn og ret. Et hurtigt bryllup og en aftale om gensidig magt senere, så forsøger Ravn nu sit bedste for at være en Stormand selvom hans familie af Vendere ikke helt forstår hvorfor.

Vidar af Alf, voksen – Tobias MG Skouboe
Vidar var huskarl for den besejrede ætlingefamilie, Hvitre kommer fra. Han har forsøgt at tilpasse sig til det nye liv ved at rådgive familiens nye overhoved (og være vagt i nærheden) og søge lyssky hemmeligheder blandt Arkonas befolkning.

Lyria Hvitre, ung – Signe Kragh
Lyria er en ung kvinde der var yngste datter fra stormandsslægten Hvitre. Efter hendes families grusomme død i borgerkrigen, er hun blevet alene om at føre slægten videre. Hun har derfor giftet sig med venderen Ravn i et politisk ægteskab. Lyria er overordnet et venligt menneske, der dog kan være rimelig reserveret overfor fremmede. Hun er godtroende og har et overordnet håb på det gode i alle mennesker.

Frida Hellensdatter, ung – Mette Thomsen Pedersen
Frida har fra hun var helt ung arbejdet som tjenestepige og har de sidste år arbejdet som kammerpige for Lyria Hvitre. Som ung kristen kvinde har hun det en smule anstrengt med Venderne, men hun forsøger at skjule det så godt hun nu kan.

Thorkell Nyfrelst, voksen – Andreas Xion Magnussen Griis
Thorkell Nyfrelst er en kriger af den ny kristne Vender Slægt, som har giftet sig ind i Hvitre slægten. Han er en uhumsk, blodig og uren mand. Han er bitter, gnaven og lugter lagt væk af krig, sprut og gamle druer. Thorkell har fået Herren, og har taget imod frelsen. Den voksne kriger søger i dag at blive udlært præst, for at gøre verden et renere og bedre sted.

Gustav Munch, ung – Andreas Husfeldt Andersen
Gustav er en tidligere munk, hvis kloster blev ransaget af Stormandsslægten Hvitre 5 år tilbage. Han blev taget som træl på grund af hans lægekyndigheder. Som tiden er gået har han fået mere og mere frie tøjler som træl, og har fundet sig selv som en personlig tjener, rådgiver og læge for de vigtige personer i familien. Han er dog stadig en slave, men deler venskaber med flere af dem.

Astrid Sigmundsdatter, ung – Sara Rousing Løfquist
Astrid blev som barn sendt af sin far hen til ætlinge familien Stormblod, i håbet om en fremtidig forening med en af sønnerne. Det blev dog ikke tilfældet, eftersom hun blev mere som en søster for drengene, fordi hun var mere interesseret i at slås end at lege husmor, så hun fandt sin plads som kriger og Asks højre hånd på diverse plyndringstogter.