Arenfeldt

Sigrid Arendfeldt, ung – Kathrine Refsgaard Nielsen
Sigrid Arendfeldt er den nuværende leder af slægten Arendfeldt, efter at have vidnet sin far, mor og to ældste brødre dø. Hun står nu i fremmed land med ansvaret for sin slægt. Ung, usikker og i en helt anden position end hun havde troet hendes fremtid skulle være, men stædig og opsat på at gøre sin slægt stolt.

Isak, ung – Christian Hoff Mortensen
Isak er fjerde søn af en slagen Hirdsmand der mødte døden i samme Vender baghold der endte Eik Arenfeldt. Han havde originalt gjort sig forhåbninger om en dag at følge i sin faders fodspor, men endte i stedet med at tjene slægten som en ussel tjenere, men har igennem flere års leflen og hårdt arbejde formået at besætte den prestigefyldte position som slægtens mundskænk.

Idun Smededatter, voksen – Diana Windfeldt-schmidt
Idun mistede sin mor i en ung alder og stod alene med sin far, der fortvivlet satte hende til at hjælpe i smeden. I sine sene teenageår, afviste hun bejler efter bejler, mens hun lærte sig selv at slås, en færdighed som mere end en bejler fik at føle. Til sidste blev hun optaget i hirden hos familien Arenfeldt, hvor hendes største ærestab er den dag hvor familiens ældste søn Ejner, blev dræbt under hendes beskyttelse af et Venderspyd. Hun stræber for at bevise sit værd som kriger og genoprette sin ære og det kan man bedst på slagmarken med våben i hånd.

Jens Arenfeldt, ung – Chris Sigvardsen Nielsen
Er barstadt søn af eik Arenfeldt og har kæmpet hele livet på og blive anakendt af familien som en ægte søn hvilket kun er sket for ganske nyligt af hans halv søster sigrid

Svend Arenfeldt, middelaldrende – Steffen Kanstrup
Svend Arenfeldt vendte tilbage til Dalen fra det Hellige Land, som han drog til i sin ungdom da han svor sit liv til at bekæmpe Guds fjender. Han kom hjem til et rige i krig, og en familie i oprør mod Konge og Gud. Med oprørets uundgåelige oprør mod Gud’s vilje, stod Svend nu overfor en opgave. At få familien til at overleve deres blasfemi, og redde deres sjæl fra skærsilden. Med sine erfaringer som Ridder af den Den Hellige Gravkirkes Orden, sætter Svend nu sine våbenfærdigheder og politiske snilde, i at balancere mellem ikke troende og rettroende, ind på at beskytte familien og sikre deres fremtid i Arkona, og endnu vigtigere, deres evige sjæl.

Elof Arenfeldt, ung – Erik Støvring Preussler
Elof har altid levet i sine brødres skygge, selv hans halvbror Jens får mere opmærksomhed end han gør, bare fordi han er lidt god med et sværd. Elof har altid været mere boglig, poetisk og politisk, evner han håber kan komme ham til gavn i denne nye situation. At hjælpe hans søster til den rigtige sejr, til ny jord og anseelse hos den nye konge og de andre stormandsslægter.

Tristan Jespersen, ung – Sebastian Larsen
En dreng somgennem sin tid i krig, syntes politik er blevet lidt kedeligt og nyder derfor at Spice ting lidt op med narrestreger og lign. Gøgl

Johannes ‘Johan’ Schmidt, voksen – Rasmus Søgaard Jacobsen
Johannes Schmidt er Hushovmester for Arenfeldt familien. Johannes’ familie har altid været tjenestefolk hos Arenfeldt og er nærmest en del af familien. Johannes er 37 år, og uden børn. Johannes har ansvaret for et par unge tjenere, som skal varetage opgaverne når han går bort. Johannes gør sit bedste for altid at begå sig ordentligt og gøre Arenfeldterne ære og respekt.

Rina Lyng, ung – Ditte Filskov Theilgaard
Rina Lyng er ung pige der ikke høre hjemme noget steder. Som 3-4 årig blev hun fundet med hukommelses tab og har ingen erindringer om hendes tideligere liv, kun navnet Rina. Med sig havde hun et flot vævet stykke blåt stof. Dette tyder på at hun har haft en fortid. En velhavende familie tog hende ind og gav hende efternavnet Lyng fra de bakker de fandt hende i. Hun fik en god opvækst og blev tjener for Arendfeldt-familien med svingede succes. Hun er en glad, god hjertet pige der lever og ser det bedste folk.

Thomas Eigilsen, ung – Jonathan Bremer
Thomas Eigilsen er Jens Arenfeldts unge halvbror, væbner, og en del af Arenfeldts Hird. Han forguder sin halvbror, og håber på en dag at blive ridder lige som ham. Men for nu gør han bare sit bedste for at stige i rang indenfor hirden. Stikord for Thomas som person er Loyalitet, hovedsagelig overfor hans bror, men også resten af familien, og han vil gøre næsten hvad som helst for dem.