Tilmelding

Før du tilmelder dig Khypris år 1 – Rerun, i tilmeldingsformen nedenunder, er det vigtigt at du er med i en godkendt gruppe.

Dette skal forståes sådan, at før dig og din gruppe tilmelder roller, sender i en mail med jeres gruppe koncept til arrangør gruppen på: mail@khypris.dk.

Ting at overveje når I tilmelder en gruppe:

 

Antal af roller:

Vi har sat en max. på 10 roller pr. gruppe. Det er der flere grunde til. For det første tror vi ikke er der kan være mange flere meningsfyldte roller i en gruppe end 10.

For det andet vil vi heller ikke at folk bare laver en hær, der tæsker alle andre gennem kvantitet for at få ret.

Hvorfor er gruppen i Khypris:

Husk at alle roller er i Khypris af en grund. Derfor tænk nogle interessante grunde til hvorfor i er havnet så usselt et sted. Ingen er i byen af egen fri vilje, så enten har I lavet noget lort eller blevet udsat for uretfærdighed (højst sandsynligt det første)…

Gruppens levevej:

Hvordan ernærer gruppen sig. Har I en indtjening eller er i på røven når scenariet starter.

Gruppens formål:

Hvad er gruppens formål med at være til scenariet. Hvad vil I gerne opnå. Hvad vil I gerne bidrage med.

Gruppens interaktion:

Hvordan har I tænkt jer at involvere jer med andre grupper end jer selv. Pas på med at jeres gruppe ikke bliver en perfekt designet introvert gruppe, der kun har planlagt interne relationer.

 

Hvad med min egen rolle:

De samme punkter, der gør sig gældende for grupper, gør sig ekstra gældende for enkelte roller.

Når først du har udfyldt formlen nedenunder er din rolle “låst”. Dvs. skal noget ændres, skal en arrangør ind og gøre det manuelt. Det er med potentielt mange spillere, rigtig, rigtig besværligt, så medmindre det er meget, meget vigtigt, så hold dig til det du har udfyldt første gange. På forhånd tak.

HUSK: Du er først at regne som reelt tilmeldt, når du både har TILMELDT dig og BETALT.

Alle der ikke har gjort BEGGE dele d. 8 maj vil blive opkrævet et gebyr på 100 kr.

Det er ikke fordi vi vil være onde eller fordi vi hader vores deltagere. Vi har bare erfaret at et økonomisk incitament er den bedste måde at få folk til at tilmelde sig og betale indenfor en given frist.

Vi er selvfølgelig super glade for at I gerne vil med til vores scenarie. Tak, I er smukke og dejlig

[jotform id=”71486719192365″]