Sex og voldtægt

Sex er en personlig ting, og vi som arrangører anerkender, at det er en del af livet i en mørk fantasyverden. Vi har derfor opstillet et par retningslinjer for at sørge for, at det kan foregå sikkert og uden at overskride nogens grænser.

En sexscene foregår ved, at en eller flere parter aftaler, at de har (haft) sex.

Der er ingen krav til, at parterne har haft fysisk kontakt, det er op til dem i situationen – uanset hvad, symboliserer den fysiske kontakt ikke selve sexakten. Det betyder også, at scenen skal foregå skjult – man kan ikke have sex offentligt, så man skal enten have et telt for sig selv, et aflukke eller en busk.

Det er op til spillerne selv at vælge, om de vil spille sexakten, og hvordan det skal gøres. Nogen foretrækker at spille skak, andre giver rygmassage, og nogen anvender edgy nordic LARP-teknikker så som Ars Amandi. Derudover opfordrer vi til, at en sex akt, særligt i nærheden af andre, lyder af noget – så folk i nærheden ikke er i tvivl om, hvad der sker.

Hvordan I gør, vil vi ikke stille os imellem, så længe at begge parter er enige.

Slutteligt gælder der også det, at en part kan ikke være en del af en sexscene uden at have indvilliget i det – hvis en eller flere af parterne ikke har lyst til det, kan sexakten ikke lade sig gøre, og så er det op til alle parter at spille scenen, så de ikke havde sex – dette er specielt relevant i forhold til voldtægt(sforsøg).

Vi vil i den anledning gerne indskyde, at en voldtægt er en meget seriøs akt, der ligger i samme boldgade som at slå ihjel. En voldtægt ændrer en rolle drastisk og skal tænkes godt igennem, før det udføres.

Overvej også, om det er noget den modtagne rolle vil kunne få noget konstruktivt ud af. Sikr dig eventuelt, at det er noget din modspiller er okay med, og respekter, hvis du får et nej.

 

Sidst men ikke mindst, husk: hentydningerne om sex, historier om sex (gerne vilde!), seksuel frustation og seksuelle afvigere er en del af virkeligheden, og noget vi gerne ser til Korsfærd.

Hvis der kommer nogle skøgeagtige etablissementer til scenariet, kommer de til at have nogle forskellige spilskabende måder at gennemføre sexakten på.

Mere om det, når scenariet kommer tættere på.