Mad og indkvartering

Mad til scenariet kommer til at fungere på denne måde:

Morgenmad + frokost:

Kommer til at bestå, som udgangspunkt, af kolde retter såsom brød med pålæg, frugt og alt andet der ikke skal tilberedes.
Dette bliver sat til salg gennem forskellige købmænd, der i effekt er små minisupermarkeder.

Aftensmad:

Størstedelen af aftensmaden vil blive lavet i Forlevs industri køkken og sat i spil gennem en enkelt kro, der har fordelen af at ligge 10 skridt fra køkkenet.

Vi har valgt at holde aftensmaden til et enkelt sted, så det er overskueligt for folk, hvor de skal hente deres mad.

Hvis andre grupper vil lave deres egen eksklusive mad, de sælger videre, er det selvfølgelig også i orden, men alt mad lavet i Forlevs industri køkken bliver sat i spil gennem en enkelt kro.

Det er målsætningen (udover at bespise alle folk godt og rigeligt) at maden vil afspejle spillets to primære kulturer, dvs. folk fra Kejserriget og folk fra Tilia.

Så man behøver man andre ord ikke bruge halvdelen af dagen på at stå og lave mad over bål, men mindre man gerne vil. (i så fald, kan man købe råvare igennem handelshusene)

“Fastfood”:

Der kommer måske også nogle madboder, der kommer til at fungere som fastfood snackboder.
Kendte klassisker er pølser, pandekager, stegt flankesteak, suppe osv…

Indkvartering:

Som et af de få større scenarier i dansk rollespil, sørger vi for at indkvartere dig i kulisse huse eller telte, så du i princippet ikke skal tænke på dette selv. (Det er dog stadigt tilladt at medbringe telte selv, hvis man gerne vil have lidt mere plads).

På trods af at vi giver dig indkvartering, så skal du ikke regne med at få et stort slot at bo i. Prøv i stedet at trække dit spil og din “buisness” ud i den åbne, f.eks. i baggårde/forgårde osv.

Møbler og anden indretning er noget du primært selv skal medbringe.

Vi har adgang til en del borde og bænkesæt, men ikke nok til alle, så de vil først og fremmest blive brugt til Kroer, værtshuse og andre grupper, som yder en service for andre spillere.
Vi vil dog prøve at give et bord bænkesæt til alle grupper på over 4 medlemmer.

Sovegrej:

Der er ingen forventninger om at man bruger ingame sovegrej og vi leverer ikke halm eller andet til ens “seng”. Så længe andre spillere ikke skal se på ens moderne sovepose, så er vi glade. Smid evt. et tæppe over det, når du sover om natten. På den måde har du også noget at dække det med om dagen.

Undtagelsen er hvis man spiller en rolle uden fast bopæl. (f.eks daglejer) Så bliver man nød til at have noget sovegrej, som man kan tillade sig at bære rundt på i byen.