Praktisk

Hvornår:

Torsdag den 6.Juli kl 10.00 – Søndag den 9.Juli kl. 18.00

Hvor:
Forlev Spejdercenter
Skyggelundsvej 3
8660 Skanderborg

Pris:
800 kr.

Man kan også vælge at betale et AWESOME støtte beløb på: 900 kr. Dette er for de, der gerne vil sørge for at scenariet bliver enig bedre og som er ekstra seje.

 

Er du medlem af Einherjerne og/eller Den Glemte Legion ved scenarie afvikling får du 50 kr. i rabat.

+ 100 kr. gebyr hvis du ikke både er TILMELDT og BETALT inden d. 8 maj. Bemærk at gebyret også gælder, selvom du har betalt, men IKKE tilmeldt dig.

Deltagerantal:
150-300 deltagere.

Sidste Tilmeldings og Betalingsfrist:
Mandag d. 1 juni 2017

Aldersgrænse:
16 år.

Det er dog vigtigt at understrege at yngre spillere, sagtens kan deltage. I det tilfælde spiller de deres egen alder og skal være i selskab med en værge, der er 18 år eller ældre.

Mad og drikke:
Scenariets pris er inklusiv mad og drikke.

Der vil blive serveret mad mellem torsdag og søndag til de, der er på området.

Indkvartering:
Vi sørger for at du har et sted at sove i enten et præfabrikeret hus eller et passende telt. Læs mere om hvordan under Indkvartering.

Varighed:
Selve scenariet forventer vi at starte Torsdag den 6.Juli kl: 1300.

Det er dog en fordel hvis du kommer allerede Onsdag (dog tidligst kl: 17:00), så du kan få anvist din bolig og få tjekket ind og læset af.

Vi forventer at slutte spillet natten til Søndag den 9.Juli.

Søndag er der oprydning, som man også skal deltage i. Så planlæg efter at du tidligst kan forlade området søndag kl. 1800. Søndag aften/nat er der selvfølgeligt efterfest, hvor alle deltagere vil blive bespist, og der vil være åben bar til rimelig penge.

Så hvis du skal have hele ”pakken” så planlæg at komme onsdag d.5 juli og tag hjem igen mandag d. 10 juli.

Kontakt info:
Hvis man har spørgsmål kan sende en mail på mail@khypris.dk.

Vi fortrækker at folk kontakter os via denne mail, og ikke via Facebook og andre medier, så vi har alt deltager korrespondance samlet et sted, der er tilgængeligt for hele arrangørgruppen.

Det er helt bevist at vi ikke offentliggøre vores telefon numre. Både fordi vi helst vil være fri for at blive kimet ned på underlige tidspunkter af dagen, men også fordi vi ikke har nogen dokumentation af en telefonsamtale.