Mad og indkvartering

Den varme mad bliver lavet i Forlevs industrikøkken af en pensioneret kok, og bliver serveret hver aften. Frokost og morgenmad bliver serveret ingame. Det vil sige, at du som spiller kan fokusere på at spille fedt rollespil og spise ingame mad uden at svede hele dagen over en kålgryde.

Morgenmad + frokost:

Som udgangspunkt består frokosten af kolde retter såsom brød med pålæg, frugt og alt andet, der ikke skal tilberedes. Dette bliver suppleret op med lune retter, så som flæsk og pølser, der bliver tilberedt i spillet af ingame frokostboder.

Maden bliver sat til salg gennem forskellige købmænd, der i praksis er små minisupermarkeder.

Aftensmad:

Størstedelen af aftensmaden vil blive lavet i Forlevs industrikøkken og sat i spil gennem en enkelt kro, hvor man har mulighed for at spise sin mad, der vil underbygge indlevelsen til scenariet. Vi stræber efter at servere god, rigelig og ingame mad, da vi ikke mener, at stormænd og vendere skal spise spaghetti med kødsovs.

Vi har valgt at holde aftensmaden til et enkelt sted, så det er overskueligt for folk, hvor de skal hente deres mad.

Hvis andre grupper vil lave deres egen eksklusive mad, de sælger videre, er i velkomne til at kontakte arrangørerne.

Man behøver altså med andre ord ikke bruge halvdelen af dagen på at stå og lave mad over bål, men kan i stedet bruge sin tid på at spille.

“Fastfood”:

Forhåbentlig kommer der også nogle madboder, der fungerer som fastfood snackboder. Er du interesseret i at stå for sådan en bod, er du velkommen til at kontakte arrangørerne.

Kendte klassiskere er pølser, pandekager, kyllingelår, suppe, mm.

Indkvartering:

Som et af de få større scenarier i dansk rollespil sørger vi for at indkvartere dig i kulissehuse eller telte, så du i princippet ikke skal tænke på dette selv. (Det er dog stadig tilladt at medbringe telte selv, hvis man gerne vil have lidt mere plads. I så fald skal man kontakte arrangørerne i forvejen og selv sætte sit telt op i god tid).

På trods af at vi giver dig indkvartering, skal du ikke regne med at få et stort slot at bo i. Prøv i stedet at trække dit spil ud i den åbne, f.eks. i baggårde/forgårde osv.

Møbler og anden indretning er noget, du primært selv skal medbringe.

Vi har adgang til en del borde- og bænkesæt, men ikke nok til alle, så de vil først og fremmest blive brugt til Kroer, værtshuse og andre grupper, som yder en service for andre spillere.

Vi vil dog prøve at give et borde/bænkesæt til alle grupper på over 4 medlemmer.

Sovegrej:

Der er ingen forventninger om, at man bruger ingame sovegrej, og vi leverer ikke halm eller andet til ens “seng”. Så længe andre spillere ikke skal se på ens moderne sovepose, så er vi glade. Smid evt. et tæppe over det, når du sover om natten. På den måde har du også noget at dække det med om dagen.