Generalens Last

Rachelle de Santis

Spiller: Tora de Boer
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Rachelle har været tilknyttet Generallen og hans lejesvende de sidste 5 år. I Khypris passer hun hans bod og virker som en godhjertet Tileansk kvinde som altid klar på en sang og en hyggelig snak over et gals vin. Hos generalen står for alt det praktiske og logitiske arbejde der er forbundet med kompagniet og er også med i felten, men er ikke soldat. Generalen og de andre fra gruppen kalder hende “Arkivaren”, og der er stor respekt omkring hendes arbejde.

 

Hans Jaroslav Sichlau

Spiller: Oliver Thougaard
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Den unge mand kendt for at være en af de yngste veteraner overhovedet. kendt for at arbejde som muskler i khypris alt har sin pris kendt for at have en strålende millitær karriere som han ligepludslig trådte fra…

 

Antonio Costa “Løjtnanten”

Spiller: Christian Bonde Andersen

Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollen offentlige rollebeskrivelse

Antonio er tidligere lejesoldat i generalens hær, og valgte at slutte sig til generalen, da det ikke længere var fordelagtigt at være lejesoldat. Antonio agerer nu “løjtnant” for generalen, hvor hans ret grove fremgangsmåde og ubehøvlede attitude trods alt kan få udrettet ting. Antonio kan (som regel) altid beroliges af et krus øl, serveret af en sød kvinde.

 

Alanzo Pavona “Generalen”

Spiller: Per Wellendorph Frederiksen
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Alanzo Pavona også kaldt “Generalen”. Han er en tidligere storslået general i en Tiliansk legesoldatshær. Efter flere års tjeneste og forskellige hændelser. Er han endt i Khypris, for at sætte et nyt præg på byen. Til dagligt kan man finde ham i hans bod eller der i byen hvor der sker noget.