Don Domingos Morgenmads Bod

Don Domingo

Spiller: Bjørn Holm
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Don Domingo er den eneste frelser for et griskt papirnusser styre, og/eller et forkvaklet vandet monaki. Don Domingo vil redde Khypris med sit frofitable diktatur.

 

Marcello

Spiller: Kristian Holmslykke Østergaard
Rollens Alder: 22-39

´
Constanza Domingo

Spiller: Sascha Jensen
Rollens alder: Ung 16-21 år

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Constanza er Don Domingos adoptiv-datter. Hun er rapkæftet, stædig og er sjældent bleg for at udtrykke utilfredshed. Hun er dog på det sidste begyndt at falde mere ind under rammerne som datter af en Don og der hersker ingen tvivl om at hendes loyalitet ligger hos familien.

 

Amadora Domingo

Spiller: Maya Bindesbøl Hindsberg
Rollens alder: Ung 16-21

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Det er alment kendt at Amadora er Don Domingos datter fra hans første ægteskab og det siges at hun er som snydt ud af næsen på sin mor. Amadora er en frejdig ung pige med ben i næsen og hun er ikke kold over for at give en lussing hvis hun føler sig fornærmet. Men som så mange andre unge piger falder hun også let i svime over søde ord og blomster. Dog ikke til sin fars store begejstring.

 

Doktor Brazi aka Doktoren aka Tandlægen.

Spiller: Kasper Sangill.
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Doktor Brazi er efter sigende tidligere tandlæge fra Tilia, hvor han rev syge tænder ud på folk, men nu til dags ernærer han sig som håndlanger for Don Domingo ved at slå tænderne ud ufrivilligt på Don Domingos modstandere med sit bræt “Kys Mund”. Han er efter sigende et dødbringende duelist oveni hatten og sørge for at ingen udfordre Donnen uden at udfordre ham først… Hans mund er oven i købet så beskidt og infam at han burde ordinerer sig selv en ordentlig omgang mundskyld…