De Benløse Fugle

Viola

Spiller: Thilde Maj Holgersen
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse:
Viola kom til Khypris for nogle måneder siden. Hun er kendt i byen for at kunne læse og skrive og tilbyde dette billigere end andre. Derudover syntes, den altid glade spøgefugl, at have kontakt til alt og alle – også de der ikke synes at kunne kontaktes andre steder. Så mangler du en læge, advokat, klog kone, bølle, listetyv, godt selskab, rigtig godt selskab, audiens hos både den ene og den anden. – Så prøv Viola. Hvis de har befundet sig i eller i nærheden af Khypris, så kan Viola skaffe kontakt dem. Eller i hvert flad en der er mindst lige så god

 

Silvia de Luca

Spiller: Jeanett Greve
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Silvia er en glad lattermild kvinde, som styre gruppen De Benløse Fugle, som består af folk som enten er kommet til hende fordi de ikke havde andre steder at tage hen eller folk hun har fundet på sin vej mod den nye lykke.

 

Michel de la Rosa

Spiller: Flemming Dam
Rollens Alder: 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Michel ses ofte som den glade joviale mand, der gerne byder på en bid brød og et glas vin. som en nykommer har han med sit høje humør og spislige mad hurtigt fundet en plads i gården.

 

Marquesa Pulpa

Spiller: Kathrine Abel
Rollens Alder: 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Skal du ha’ tømt en byld, hevet en rådden tand ud eller syet en finger så er det Marquesa du skal have fat i. Den nytilkomne bartskærer er om ikke talentfuld, så i hvert fald billig – som hun siger “Jeg tømmer din byld, hvis du fylder mit krus”. Om dagen findes hun hjemme i De Benløse Fugles gård eller ude og arbejde. Aftenen tilbringes på kro – gerne nede hos Smukke Mugge.

 

Dante

Spiller: Steen Bach Hansen
Rollens Alder: 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Dante er en De Benløse Fugles ludere. Han er smilende og charmerende og nem at tale med. For den rette pris er han det gode selskab, uanset om kunden har brug for at snakke eller en tur i høet.

 

Ornella “Marinella Den Mystiske”, “Nella” blandt venner.

Spiller: Eva Rønde
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
“Marinella den mystiske” eller “MARINELLA MISTERIOSA” blev for nylig bragt til Khypris af De Benløse Fugles “RoeDonna”. Man har ikke set meget til hende i byen indtil nu. Spørger man De Benløse Fugle hvorfor, fortæller de, at hun har været i “en mystisk trance”. MEN! Hun har nyligt rejst sig fra trancen, og er nu klar til, ud fra hendes hendes særlige tilknytning til mystikkens verden, at spå byens folk om (og i) alt. Marinella elsker mad og drikke, og siger sjældent “nej” til en god ide. Hun er svær at overse, da hendes smag i smykker og tilbehør deles af de færreste.

 

Cicciolina (ChiChi) Fontana

Spiller: Christina Grønlykke
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Cicciolina Fontana (Kort; Cicci, udtales “ChiChi”) er sidst i tyverne – først i tredverne (Hvem holder lige øje med den slags alligevel) Cicci er til salg for penge! Mottoet pt hedder “To for en’s pris” – Da hun er gravid. Graviditeten var selvfølgelig en svipser og who knows hvem faderen er, med det hverv (Cicci ved det ikke i hvert fald). Hun er en af de første der har joinet den spraglede gruppe; “De benløse fugle” der styres af Silvia (Jeanett Greve) og Cicci har været i Khypris i et lille år. Hun er primært at finde i fuglenes forgård, hvor hun den seneste tid har brugt mere tid på at sidde eller røre i gryder, fremfor at tjene penge til gruppen.