Folk fra Tilia

Fango e Vino og Mamas Asyl.

Fango e Vino er en Tileansk gruppe der i fællesskab driver vinstuen “Fango e Vino”, samt børnehjemmet. Gruppen bliver ledet af en flink gammel dame kaldet Mama og resten af gruppen består af hendes ”børn”. Selvom at Mama efter sigende har et stort hjerte så lader det ikke til at hendes ”børn” lider af den samme svaghed. Faktisk virker disse temmelig grove, voldsparate, antiautoritære og respektløse. På nær over for Mama naturligvis. Af sammen grund mener gruppen også at Mama vil indtage en naturlig plads i Khypris fremtidige ledelse.

Kontaktperson: Curt Hamilton Clausen.

Se gruppens medlemmer her

 

Handelshuset Fratelli

Handelshuset Fratelli sælger varer fra Tilea, der i kvalitet langt overgår de øvrige (underlødige) varer, der kan købes i Khypris. Vi kan også skaffe varer af mere eksotisk karakter hjem, og Don Fratelli garanterer fuld diskretion ved alle henvendelser. Vores slogan er: Vi har alt det, I lige står og mangler! (og hvis I ikke mangler det endnu, kan I komme til det).

Kontaktperson: Stephanie Melnik Lemaitre.

Se gruppens medlemmer her

 

De Benløse Fugle

Mange kender nok den hyggelige forgård, hvor farverige personligheder køber og sælger mangeartede ydelser.

Gården tilhører “De Benløse Fugle” som er en forsamling af mere eller mindre småbrodne kar. Gruppen kalder sig en familie, ikke af blod, men af hjerte.

De har rødder i Tilia og har brødfødt sig dér, på traditionel vis. Da skæbnen ikke bragte dem megen lykke, har de nu fundet nye veje. De er alle tilianske tilløbere til Khypris og er kommet under vingen på husets “RoeDonna” – et kaldenavn som intet har med de rigtige donner og donnaer at gøre.

Alle er velkomne i vores går – veksler, skillinge, ecú, kroner, phenning, og floriner – ingen diskriminationer hér.

Kontaktperson: Jeanett Greve.

se gruppens medlemmer her

 

De Strålende Sten

Juvelérparret Angelino og Caterina Allegri sælger et væld af forskellige smykker. Der sælges billige smykker og dyre smykker (mest af alt de billige, der ser dyre ud). Ud over selve smykkerne forsøger parret at udvide forretningen med forskellige andre relaterede beskæftigelser, som komplementerer forretningen.
Hvor smykkerne eller materialerne til dem kommer fra, vides ikke med sikkerhed, men ingen har set parret faktisk fremstille mere end simple smykker og vedhæng.

Kontaktperson: Tobias Torfing.

se gruppens medlemmer her

 

Don Domingos Morgenmads Bod

Køb din morgenmad hos din kommende Diktator! Hos Don Domingo kan du få ristet brød med den fineste oliven olie og hvidløg, imens du nyder et glas kold champagne. Vi sætter pris på at starte din hverdag, så pragtfuld, som muligt, så du er klar til at holde en god lang siesta til middag.

Bak op bag Don Domingo, som Diktator af Khypris, han er din ven og giver dig champagne og succes og beskytter dig fra griske pengepurrer uden sjæl fra De Tretten Stater.

Kontaktperson: Bjørn Holm.

se gruppens medlemmer her

 

Brødrene Porchanos kaffehus

Nigra Macula Brødrene Porchano brygger den bedste kaffe i byen. Nigra Macula åbner ud på formiddagen med kaffe og småkager, lukker midt på dagen til siesta, og åbner igen om eftermiddagen. Nigra Macula er lukket om aftenen og natten. I åbningstiden spiller brødrenes fætter musik for at underholde gæsterne. Nigra Macula er et neutralt mødested for Tilianere, det er indforstået at man ikke agerer aggressivt i Nigra Macula, således at man alle har et sted at mødes og forhandle sig ud af stridigheder. Nigra Macula opererer blandt andet med følgende regler: Ingen medbragte krus. Ingen kunder udenfor åbningstid. Ingen kaffe eller småkager forlader præmisserne.

Kontaktperson: Tobias Wisby Tobiassen.

se gruppens medlemmer her

 

Generalens Last

Den stormægtige lejesoldats general, Alanzo Pavona, er ankommet til byen efter at have oplevet modgang i sine forretninger. Dog har han medbragt sin sidste hærs træn, og sælger derfor ud af beskøjter, gammelt papir, lampeolie og andre fornødenheder man kan bruge i felten, i sin bod, Generalens Last.
Det er ingen hemmelighed at Generalen, ser sig selv som en værdig kandidat til at være en af byens kommende ledere.

Kontaktperson: Per W. Frederiksen.

se gruppens medlemmer her