Ridderne af Khypris

Tancred Wilhemsson Champ d’Or

Spiller: Michael Guldager
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Tancred er kendt i Khypris som René de Montfords Seneschal eller Foged. Tancred er født i Bretonnia, men er som en del af en gidseludveksling opvokset i Norsca. For et par år siden vendte Tancred dog tilbage til Bretonnia og søgte i sin fætter Renés tjeneste. Nu udfører Tancred sin fætters ærinder som foged og er anerkendt som Bretonnianer, dog bærer hans skikkelse og væremåde, stadig spor af den lange tid tilbragt i det kolde onde nord. Ser man ikke Tancred i sin fætters selskab, er han oftest at se enten i riddergården hvor han passer sit fogedhverv og straffer eller belønner de impertinente bønner, eller på kroen hvor han giver en øl, for tæsk gør jo, som alle ved, tørstig.

 

Séraphine Leclair

Spiller: Lærke Stig Møller
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Séraphine er den du går til, hvis du ønsker kompensation for varer, vin o. lign, som du har “doneret” til ridderne – så længe du husker at lave en udførlig regning. Hun er en sand romantiker, og det er almen viden, at hvis du ønsker hjælp til at få din eneste ene (eller kan overbevise hende om, at det er det der er målet), så vil hun gå langt for at hjælpe. Mistede sin mand for nogle år siden, og fortæller gerne enhver der vil lytte, præcis hvor fantastisk og ridderlig han var. Rygtet siger, at hun har fået indfattet hans hjerte i bly, så hun kan blive begravet med det, når hun dør.

 

René de Monfort

Spiller: Rasmus Birk Jørgensen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
René de Montfort grundlagde Khypris sammen med de andre noble riddere i deres blod sved og tåre. Han ønsker at Khypris skal vokse sig til en stærk handelsby, men desværre er han blevet mødt med megen skuffelse. Af samme grund tager han sig sjældent tid til borgernes hverdagspinsler og tænkere hellere på sin fremtiden, som han ønsker at tilbringe væk fra Khypris og sammen med hans kone og forhåbentlig kommende arvinge. Hans løfte byder ham dog ikke at forlade byen, før den er i sikre hænder, så dette arbejder han hårdt på. Denne byrd gør ham dog til tider kort for hovedet, men aldrig er han set være dette overfor hans elskede kone, Aveline de Montfort.

 

Aveline de Monfort

Spiller: Mai Isager Nielsen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Aveline er kommet til Khypris sammen med sin husbond, René de Montfort og de andre riddere. Sammen grundlagde de Khypris, og Aveline nyder nu at se byen blomstre. Hun er tydeligt opdraget og opvokset blandt adlens lukkede døre, da hun til tider kan virke meget uforstående overfor den almindelige mands problemer. Aveline er dog, trods hendes adelige byrd og naivitet, meget barmhjertig og det er tydeligt, at hun ønsker det bedste for Khypris og dets borgere. Hun ses ofte spadsere sammen med hendes elskede mand, René de Montfort, men modsat hendes mand er hun altid lydhør overfor borgernes kvaler, også selvom hun ikke altid kan sætte sig i deres sted. De bretonnianske dyder sætter Aveline meget højt, men ak, så har Khypris mangel på netop dette, så hun må hellere lære dyderne og adlens veje fra sig, så Khypris kan få en bedre fremtid!

 

Louie, Bernard eller Tristan le Tellier

Spiller: Mads Bejder Kristensen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Ridder Le Tellier Bruger det meste af sin tid udenfor Khypris i sin søgen efter Den Hellige Gral, men har Khypris som sin base. Han er en høvisk/god ridder og har man trolde der skal jagtes, mutanter hvis lidelser skal endes eller andre riddergerninger der skal udføres, er han manden at spørge i nødens stund.

 

Eloïse d’Isère

Spiller: Sigrid Vibe Kristensen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Eloïse har været i Khypris som terne i riddergruppen et års tid. Hun er en ærbar ung kvinde, der med sit harpespil og skønsang kaster ynde over det bretonnianske hushold. Nogle gemene Khyprisborgere mener at have hørt en kvinde, der ligner Eloïse, synge uartige sange på de mindre sømmelige beværtninger, men det må bestemt være det pure opspind.

 

Olivier “Hingsten” Étalon

Spiller: Bjørn Rasmussen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Er kommet til Khypris, da hans brødre syntes, at hingsten skulle lære at stå på egne ben. Hingsten ses ofte sende lange, lystige blikke efter kvinder. Han har et ry for at være en rigtig charmør, som tager riddereden om at tage vare på kvinden lidt for bogstavelig. Den unge hingst er jo også uimodståelig med hans kække smil og blonde lokker. Kroerne frekventeres ofte i selskab med de andre ungriddere.

 

Hubert du Lacvert

Spiller: Thomas Nørlem Micheelsen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Gruppens yngste ungridder. Hans hang til at komme med alternative og ikke-bretoniaske ideer gør ham ofte til riddernes ynglings mål, når der skal uddeles sure pligter. Tager alting meget bogstaveligt, som til tider får ham i store problemer. Han er ivrig efter at opnå et positivt omdømme blandt både riddere og borgere i Khypris, men det er som om, at det bare ikke vil lykkes. Måske Fruen er imod ham? Synes, at bønderne skal effektiviseres, så de kan arbejde mere selvstændigt, både i rugmarken såvel som på slagmarken. Endnu en holding, som kan koste ham olme blikke af de andre riddere.

 

Gabriel Menard

Spiller: ??
Rollens alder: Ung 16-21

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Gabriel er det 7. barn af adelfamilie. Alle de børn der kunne tage et hverv op der ville bringe familien ære er blevet sendt afsted, og alle der kunne giftes bort til fordel for familien er blevet det…og så er der Gabriel. Det er meget at dele en arv mellem 7 børn. Så Gabriels far haft kontakt med Aveline de Montfort, og fået arrangeret passage for Gabriel sammen med hende og Rene til Khypris. Gabriel tjener nu som ungridder og er meget stolt af sit hverv. Ses tit på kroen om aftenen blandt spillefugle og ungmøer.

 

Pierre ‘Le Loup de Mont-Fer’

Spiller: Peter Askou Jakobsen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
‘Ulven af Mont-Fer’ er en af de Bretonnianske riddere. Han har været i Khypris fra begyndelsen og opfører sig som om han ejer byen. Man skal ikke komme på tværs af ham.