Sigmars Palads ved Sigmars Udvalgte.

Freek Hellmann

Spiller: Morten Peter Schmidt
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Freek er en idealist, der tror på det gode i verden. Og med det gode mener han Sigmar. Du ser typisk Freek prædike om hvor meget lykke og rigdom Sigmar giver til dit liv. Specielt hvis du er tømrer.. eller smed… alle der arbejder med hamre er værdsat af Freek.
Freek fungerer også som lektor og underviser i Sigmar, De Tretten Stater og generelt uddeling af sin visdom i Sigmars udvalgte. Undervisningen består naturligvis også af udfordringer, så Sigmar lægger mærke til din værdighed. Kontakt ham derfor, hvis du har mod på at blive værdig i Sigmars øjne.

 

Gustav Gottenberg

Spiller: Asger Nickelsen
Rollens alder: Ung 16-21

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Gustav Gottenberg er fra Riekland og er en snakkesagelig person, og utroligt glad for øl. Ser han noget han ikke burde er han nem at overtale med et krus øl eller syv alt efter hvor vigtigt denne information så længe denne information angår andre og ikke ham selv. Han betroes netop sjællendt med hemmeligheder af denne grund.

 

Werner Schmidt

Spiller: Christian Niclas Christiansen
Rollens alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Werner har lige siden sin ankomst i khypris ment og råbt om at han er udvalgt af Sigmar til at skulle lede sine disciple til en bedre tid og sted når Sigmar engang siger til. I mellemtiden leder han sin kult samt sælger forskellige ting i byen.