Marcus von Drachwald ”Dragen fra Drachwald” med følge.

Marcus von Drachwald – Dragen fra Drachwald

Spiller: Allan Davidsen.
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Marcus von Drachwald er indfødt sylvaner, og er rejst til Khypris efter at have haft en række … interne stridigheder i familien hjemme i Sylvanien… Han er kæk, ærekær og ved at han er bedre end dig. Han er indlogeret hos Mineselskabets enkefrue og rygterne siger at hun finanserer hans kampagne for at blive Khypris nye fyrste. Nå ja, og så ser han ned på tilianere som være dovne, dumme og ubrugelige.

 

Elise Kelp

Spiller: Nikoline Gilså
Rollens alder: Ung 16-21 år

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Medlemmerne af familien Kelp, har tjent den stormægtige Drachwald så længe nogen kan huske og Elise Kelp er ingen undtagelse. Pligtopfyldende og loyal ind til benet, men ligeså modbydelig og hadsk. Hun er den modbydelige skygge der render bag herren, men også hende der hvisker hans mange fejl ud igennem hendes rådne tænder.

 

Heinrich Lichtenauer

Spiller: Anders Kramer.
Rollens Alder: Voksen 22-39

Rollens offentlige rollebeskrivelse
Heinrich er (nu tidligere) Templehof Gardist og har tjent von Drachwald familien trofast ligesom resten af sin slægt. Han er flygtet til Khypris med sin nye herre, og lader generelt til at være meget, meget krigstraumatiseret efter at have deltaget i vampyrkrigene på Sylvaniens side mod De Tretten Stater. Alt for ofte ses han på druksteder, hvor han er ved at spille sine støvler væk imens han både tyller snaps og tisser i bukserne på samme tid i sin kæmpe brandert.