De Tretten Stater

Von Wiedenhofers Kuriositeter

Von Wiedenhofers Kuriositeter er ledet af tvillingeparret Wilhelm og Wilhemina von Wiedenhofer. De er havnet i Khypris grundet problemer i Ostland, men de holder stadig fast i deres adelstitler fra deres hjemegn. De har på meget kort tid etableret en bod hvor de sælger alskens relikvier, renhedssegl og halskæder. I Khypris er det hurtigt blevet kendt at hvis du ikke køber en amulet har du blå mærker eller er blevet røvet næste dag.

Deres biks er dog mest en front for hvad de i virkeligheden lever af. I baglokalet har de rygter, sladder og baghistorier om de fleste i Khypris og enkelte udefrakommende. De giver en god pris til dem der holder øjne og ører åbne til selskaber, og vil man have skidt på fjenden eller have hjælp til at ødelægge en romance er de besøget værd.

Kontaktperson: Jon Kirkegaard Horsleben.

Se gruppens medlemmer her

Smukke Mugges Ølhave

I udkanten af Khypris ligger et lille hus med en kæmpe have. Som gennemrejsende kan man nemt rejse forbi stedet uden at tænke alverden om det. Byens lokale kender dog stedet som Smukke Mugges Ølhave – i daglig tale ”Smukke Mugges”. I sine unge dage tjente ejeren Mogens ”smukke Mugge” en brav ridder. Det gik ridderen jævnt skidt, men Mugge formåede at tjene nok penge på sit eventyr, til at købe huset og tilrane sig haven.

Drømmen er en dag at eje en rigtig kro, men det er der ikke rigtigt nogen i Khypris der tror på kommer til at ske. For byens lokale er ”Smukke Mugges” et sted hvor man kan tage en pause fra hverdagen, være vidne til byens intriger, feste og tale i nogenlunde fortrolighed. Et af Mugges utallige mundheld er nemlig at ”stikkere for stik”.

Smukke Mugges åbner om aftenen. Her er den ikke særligt veldrevet af det tvivlsomme persongalleri, Mugge har haft råd til at betale, hvis de da overhovedet får løn. Byens brogere ved at hvis man er på god fod med mugge, så er man velkommen, men der er ikke noget være en fremmed, og hvis du ikke opføre dig ordenligt, så for du satme på munden!”

Kontakperson: Peter Steen Nielsen.

se gruppens medlemmer her

 

Patridge Jagthus

Til Dem som ønsker den fineste pels fra ræven, nye fjer til hatten eller vil have lidt kød mellem måltiderne. Herren som ønsker vilde blomster fra skovbunden til hans skønjomfru, eller den lærte alkymist der mangler lav til sin remedie, kan man også komme her!

Vi vover os ud i skoven for Dem, så De kan leve trygt med goderne herfra.
Vi tilbyder både hjælp som stifinder gennem skoven, jagt- og urteservice til den rette pris.
Vi byder dem en Go dag og god rejse.

Kontaktperson: Marianne Bjørnsholm.

se gruppens medlemmer her

Brødrene Räuchers røgeri.

Røgeriet er drevet af to brødre og det er her størstedelen af byens saltning, tørring- og røgning foregår, til mild gene for de nære naboer og stor glæde for alle beboere.

Kontaktperson: Kristen Høegh Nielsen Zepeda-Riis.

se gruppens medlemmer her

 

Lægehuset Dr. Franz & Stein.

Velkommen til Lægehuset Dr. Franz & Stein, Khypris førerne Lægehus.
Vores motto er “Med lægeknust og videnskab er intet umuligt” og er det ikke et ædelt mål at sætte?
At vi kan knække livets gåde og gøre verdenen til et bedre sted? Intet mål er smukkere og ingen pris er for lille for sådan en gave.

Lægehuset tilbyder behandling til alle borger der kan betale, omend det er i tjenester, en kontrakt eller guld.
Lægehuset er styret af Overlæge Morits Stein og partneren,doktor Josef Frans Mengele, som holder forskellige belæste i deres praksis for at kunne yde den bedste viden til hele byen. Medlemmernes tid går dog oftest med mærkelige eksperimenter og videnskabelig debatter som det bekommer sig for ægte akademikere.
Ve den, der kommer med skrammer efter slagsmål for den slags barbariske kødsnedkeri, kan man tage til byens barber. Den slags tidsspilde byder man ikke en forsker…

Kontaktperson: Lars Meldahl.

Se gruppens medlemmer her

 

Den Sidste Skanse

Kroen, Den Sidste Skanse, bliver drevet af en flok Stirlandske soldater som er deserterede fra Valgrevens hær og flygtet til Khypris. Det har været hårdt at desertere og de har været nødsaget til at sælge hvad de ejede af våben og udstyr for at kunne overlevet. Livet i Khypris er ikke nemt for de tidligere soldater, og mange kæmper med krigstraume, afsavn og det faktum at de har forrådt Valgreven, Kejseren og Sigmar selv.

Kontaktperson: Nadia Schyberg Holland.

se gruppens medlemmer her

 

Mineselskabet Griffenfeld.

Selskabet ledes først og fremmest af Katharina Griffenfeld, ene ejer af Mineselskabet, som hun arvede af hendes nyligt afdøde mand. Minen er rig på dunkelsten, og dette har gjort enkefruen ganske velhavende. Ledelsen af Mineselskabet står selvfølgelig ikke selv for udgravningen af dunkelstenene, og derfor hyrer selskabet folk til arbejdet alt efter efterspørgslen. Enkefruen går selvfølgelig ingen steder uden sit “betroede” følge og sin personlige tjener.

Rygterne går på, at enkefruen støtter op om Marcus von Drakwald som Fyrste af Khypris.

Kontaktperson: Karen Bech.

se gruppens medlemmer her

 

Rottefængerne.

Vi, brødrene Dodenkopf rottefængere, stammer fra kejserriget vores mål i livet er, at fjerne pestilens fra hjem og by.
Vi gør en kunst ud af at fange rotter, mus og andet utøj. Vi udstiller ikke ligene så sadistiske er vi ikke, dog genanvender vi mange at delene i dyrene, som vi, lavest i fødekæden, har lært fra barns ben.

Kontaktperson: Jacob Hagen.

se gruppens medlemmer her

 

Lej en Stemme – Råberne fra Khypris.

Skal du have reklameret for din forretning, skal du have råbt af din værste fjende er en svagpisser eller har du bare brug for nogen, der råber højt til dit møde? Frygt da ej, for en råber står klar, lej vores stemme til optællingen eller retsagen og lad dit ord være vores ord. Alt er muligt, så længe betalingen er høj nok. Når vi ikke råber og stemmer for mønt, sladrer vi helt vildt…

Kontaktperson: Rasmus Hornbæk.

se gruppens medlemmer her

 

Marcus von Drachwald ”Dragen fra Drachwald” med følge.

Ridder Drachwald er nyligt ankommet til Khypris, fra det Krigshærgede Sylvanien, hvor vampyr greverne hersker og bekriger Kejserriget.
Under sloganer såsom ”Drachwald som Fyrste”, ”Drachwald beskytter” og ”Drachwald er din bedste ven” fører han nu en aggressiv kampagne, for at overbevise byen om at han er den fødte leder og burde være Fyrste over Khypris og alt der ligger tæt på.

Han har efter sigende nedkæmpet mutanter, grønhuder og skønjomfuer, hver eneste dag under sine rejser og en eller flere har hørt en anden, der kendte en persons fætter, der sagde at hans sværd er hurtigt som ørnen og fyldt med flammer, samt at han er det eneste der holder mutanterne for døren og er byens eneste frelse…

Kontaktperson: Nikoline Gilså.

se gruppens medlemmer her

 

Den Flyvende Grævling

Den flyvende Grævling er et lille fragt firma, der forsøger at gøre transport og logistik via luften til en givdig forretning.
Kaptajn Van der Gelshen, arvede en lille sum penge, samt sit fars firma der byggede huse, broer mm.
Men da Van der Gelshen egentlig var gået i lære som sømand, var det ikke noget for ham at overtage forretningen.
Den blev i stedet byttet til et noget ramponeret luftskib, hvis ejer ikke mente at det ville blive krigsdygtig igen,
og da flere af dets tidligere besætning, nu stod uden arbejde, ble de hyret af Van der Gelshen,
og firmaet har nu eksisteret et par år.
Deres kunder kommer primært fra de mellemstore handlesmænd i De tretten Stater.

Det som de andre ved om os (med mindre de har har hørt om os/ drevet forretning med os.

Efter et frygteligt uvejr, har besætningen på Den flyvende Grævling, set sig nødsaget til at søge ly.
Under den barske nedstigning blev skibet ramt af et lyn, der gjorde stor skade på bl.a. skibets ballon,
og kostede Kaptajn Van der Gelshen livet.
Et andet besætnings medlem faldt over bord, og da de endelig fik landet skibet, lidt uden for byen,
havde matros Jalmer fået nok, og svor aldrig mere at stikke til luft.

Så nu er resten af Den Flyvende Grævlings besætning strandet.
Skibet skal repareres, der mangler kul til at varme ballonen ordentlig op og så mangler der besætnings medlemmer.

Kontaktperson: Christian Colberg.

se gruppens medlemmer her

 

De Ærlige Daglejere

De ærlige daglejere kan altid hyres til en opgave, hvad end den er stor, lille, moralsk forkastelig, nem, besværlig eller bare ikke lige noget du har lyst til at gøre. Vi er en tæt samlet gruppe som, til trods for et forvirret moralsk kompas og en nylig ankomst i byen, altid støtter hinanden og sørger for at opgaven løses når først aftalen er lavet.

Kontaktperson: Jesper Frandsen.

Se gruppens medlemmer her

 

Sigmars Palads ved Sigmars Udvalgte.

Sigmars Udvalgte påstår selv at de er særligt udset til at lede dem selv og andre disciple til et bedre sted for alle de mest værdige. Alle er de ledt af Werner Schmidt, som er den allermest værdige, af alle værdige disciple.
Der går mange rygter om hvordan man får mere viden i kulten og hvordan man stiger i de værdiges hierarki, men onde tunger siger man blot kan betale sig for at kommer op i en højere cirkel, som der er kendt i kulten.
Indercirklen af kulten køre også ”hotellet” Sigsmars palads, da flere døde folk i deres testamenter, har givet deres boliger til de udvalgte. Hotellet er derfor reelt en spredning af huse i byen, hvilket har gjort at De Udvalgte, ejer en del af byen. Medlemmerne ses ofte sælgende mærkelige ting i byen og ellers passer de forskellige medlemmer deres daglige arbejde, når de ikke prøver at rekruttere nye medlemmer.

Kontaktperson: Christian Niclas.

se gruppens medlemmer her